Havacılık Yönetimi

Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selma KARATEPE 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Açılış Mesajı Yayınladı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Havacılık Yönetimi Bölümü olarak 2018 – 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde, öğrencilerimize havacılık sektöründe yaşanan hızlı değişim ve gelişime uyum sağlayacak, alanın gerektirdiği bilgi ve beceri ile donatılmış, yenilikçi,  çözüm odaklı ve ekip çalışmasına uyumlu olmalarını sağlayacak eğitimi arttırarak vermeyi amaçlamaktayız. Her dönem olduğu gibi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı bahar Dönemi’nde de profesyonel eğitim kadromuzla birlikte, öğrencilerimizi kamu kurumlarının ve özel kuruluşların havaalanı yönetimi, yer hizmetleri, hava taşımacılığı, havacılık emniyeti ve güvenliği, yolcu hizmetleri, kargo gibi alanlarda çalışabilecek düzeyde yönetici ve uzman adayları olarak yetiştirirken öncelikli olarak; kamunun çıkarlarını ön planda tutan, etik değerlere saygılı, uluslararası platformlarda rekabet edebilecekleri niteliksel donanımı sağlayacak eğitimi hedeflemekteyiz.
Bu düşüncelerle, 2018-2019 Akademik yılı bahar döneminde tüm öğrencilerimize  akademik ve idari personelimize yeni dönemde başarılar dilerim.