HAVACILIK YÖNETİMİ (İNGİLİZCE)

Havacılıkta İnsan Faktörü ve Ekip Kaynak Yönetimi Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

08.05.2021 Cmt
08.05.2021 tarihinde gerçekleştirilen söyleşi Google Meet üzerinden gerçekleştirildi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi (İ.G.Ü.) Sürekli Eğitim Merkezi Youtube sayfasından canlı olarak takip edildi.

Çok sayıda izleyicinin katıldığı söyleşinin moderatörlüğü İ.G.Ü. Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emel TOZLU ÖZTAY tarafından gerçekleştirilirken, İ.G.Ü. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uçak Bakım ve Onarım bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Rıza Haluk KUL ve Kaptan Pilot ve CRM Eğitmeni Özgür ERGÜN konuşmacı olarak söyleşide yer almışlardır.