HAVACILIK YÖNETİMİ (İNGİLİZCE)

Kriz Temalı Örnek Olay Tasarım Yarışması

03.06.2021 Per
İstanbul Gelişim Üniversitesi lise öğrencilerine yönelik "Kriz Temalı Örnek Olay Tasarım Yarışması" düzenliyor. Bu yarışma öğrencilerin havacılık problemlerini çözerek havacılık dünyasına bir adım atmaları için onlara iyi bir fırsat sunmaktadır. Ortaöğretim 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek yarışmada öğrenciler; yoğun kar fırtınasından (doğal afetlerden) kaynaklı BUASO Havayolunun yaşadığı operasyonel krizle ilgili en iyi problem senaryosunu ve çözüm önerisini bulmak için yarışacaklar. Varsayımsal problemler ve çözümleri, alandaki uzmanlar tarafından incelenecek. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek.

Son Katılım Tarihi: 09 Temmuz 2021
Sonuç Açıklama Tarihi: 16 Temmuz 2021

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayınız.

yarismahavacilik