İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI (İNGİLİZCE)

Fakültemizin Tanıtım Broşürü Yayımlandı

17.05.2021 Pzt 10:57

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde yer alan bölümleri tercih edecek aday öğrenciler için tanıtım broşürü yayımlandı.

igü iisbf broşür
Fakültemizde yer alan 25 bölüm hakkında merak edilen sorular, hazırlanan tanıtım broşürü ile cevap buldu.

Neden bu bölüm? Mezun olunca ne yapacağım? Girmek istediğim bölümün hangi ülkelerle Erasmus anlaşması var? gibi sorularınıza broşürümüzde cevap bulabileceksiniz.

Ayrıca üniversitemizin burs olanakları, laboratuvarlar, bilimsel araştırma projeleri, lider öğrenci yetiştirme programı gibi detaylara da tanıtım broşürümüzde yer verildi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin tanıtım broşürünü okumak için tıklayınız.