İşletme

Boğaziçi Üniversitesi Yönetim ve Liderlik Zirvesi Başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Boğaziçi  Yönetim ve Liderlik Zirvesi 16-17 Mart’ta Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek.

Yapı Kredi ana sponsorluğunda düzenlenecek etkinliğin diğer sponsorları arasında ise Pfizer, KPMG, B/S/H, GSK, Pladis, Anadolu Grubu, Nestle ve Unilever gibi alanlarında öncü şirketler bulunuyor. Sponsor şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek şirket oturumlarının yanı sıra etkinlikte Coca-Cola International Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bozer, FIBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, alibaba.com Country Manager’ı Cüneyt Erpolat, Liderlik Düşünürü Fazıl Oral, KMPG CEO’su Murat Alsan ve Pfizer Türkiye İş Birimi Lideri Tolga Uluışık da liderlik yolunda edindikleri tecrübeleri katılımcılarla paylaşacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız.