İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

İşletme








 İşletme Bölümü Tarafından ''Türkiye'de Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Etkinliği'' Gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen "Türkiye'de Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık" konulu panel 15.01.2021'de saat 13.00-15.15 arasında gerçekleşmiştir.


Fakülte İşletme Bölüm Başkanı ve İİSBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Koçyiğit’in açılış konuşması ile başlayıp Dr. Öğr. Üyesi Orhan Özaydın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe; Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden Prof. Dr. Gülüzar Kurt Gümüş, Deneyimli Bankacı ve Avea Exacutive Danışmanlık Kurucusu Dr. İnci Özkul ve EGİAD Başkan Vekili Alp Avni Yelkenbiçer katılmış, girişimcilik ve melek yatırımcılık hakkında sunumlar yapılmıştır.

Sunumlarda Türkiye’nin girişimcilik üzerine istatistiksel raporlarla detaylı analiz yapılmakla birlikte, girişimciliğin sosyolojik boyutu, ülkemizde ve dünyada girişimciliğin karşılaştırmalı pozisyonu, fırsatları, eksiklikleri de ele alınmıştır. Katılımcıların sorularıyla devam eden toplantı, interaktif şekilde tamamlanmıştır.