İşletme

İstiklal Marşımızın Kabulünün Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı

98 yıl önce milli şairimiz M.Akif Ersoy'un yazdığı İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü nedeniyle İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde (İİBF) program düzenlenecektir.

İstiklal şairimiz Mehmet Akif' Ersoy'un milli bir ruhla 20 Şubat 1921'de yazdığı şiiri, bundan tam 98 yıl önce 12 Mart 1921 günü TBMM' de kabul edilmiştir. Bu haftanın önemi üzerine ülkemizde çeşitlik etkinlikler ve anma programları düzenlenmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde (İİBF)' de anma programı düzenlenecektir. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİBF) Türk Dili ve Edebiyatı bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte Prof. Dr. Tülay Alim Baran ''İstiklal Marşının Yazılış Süreci'' temalı bir konuşma gerçekleştirecektir.

15 Mart 2019 saat 11.00-13.00 arasında Gelişim Tower Oditoryumunda gerçekleşecek programa tüm İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesi davetlidir.