İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Lojistik Yönetimi








 Bitcoin ve finansal okuryazarlığın öneminden bahsedildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Lojistik ve Ticaret Kulübü AHL Forex yatırım uzmanlığı, Bitcoin ve finansal okuryazarlık uzmanı Tonguç Erbaş ve Özgecan Özdemir’i konuk etti.



28.02.2018 tarihinde düzenlenen programda ilk olarak Yatırım uzmanı Tonguç Erbaş sunumunu gerçekleştirdi. Erbaş, sunumuna, yatırım nedir, nasıl yapılır, bitcoin nedir gibi konularla başladı. Daha sonra, Erbaş, Gelişim Üniversitesi öğrencilerine finansal okuryazarlık ve yatırım hakkında tecrübelerini aktararak ilgili işlemlerin nasıl yapılabileceğinden bahsetti. Konuşmanın sonunda ise soruları yanıtladı.

İkinci bölümde ise Özgecan Demir sahneye davet edildi. Bitcoin’e odaklandığı konuşmasında Demir, söz konusu paranın özelliklerinden, nasıl ve nerelerde bulunabileceğinden, hangi ülkelerde kullanıldığından ve güvenliğinden bahsetti. Konuşmasının sonunda sorular alarak yatırım yapmak isteyen öğrencilere rehberlik eden Demir, tecrübelerini de aktararak konuşmasını sonlandırdı.

Söyleşi sonunda Öğr. Gör. Seren Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Ebru Nergiz konuşmacılara plaketlerini vererek programı sonlandırdı.