İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Lojistik Yönetimi








 HAVAŞ’ın faaliyet alanları ve havalimanları


İstanbul Gelişim Üniversitesi Lojistik ve Ticaret Kulübü HAVAŞ Atatürk Havalimanı Antrepo müdürü Murat Diren’i konuk etti.



HAVAŞ Atatürk Havalimanı Antrepo müdürü Murat DİREN in katılımıyla gerçekleştirilen konferansta HAVAŞ’ın ne iş yaptığı, kurumun faaliyet alanları, kurumun havalimanı yolcularına ne gibi hizmetler verdiğiyle ilgili bir sunum gerçekleştirildikten Diren, daha sonrasında, öğrencilere havalimanındaki görünmeyen yüz olan ve uçak yolculuklarının arka planında neler yaşandığı hakkında bilgilerini ve tecrübelerini aktardı. Havalimanlarında yaşanan sıkıntılar,  işe alım süreci, İstanbul’a yapılacak olan yeni havalimanında ne gibi rahatlık veya zorluklar yaşanacağı gibi konularda öğrencileri aydınlatan Diren, etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularına yanıt verdi.

Konferans sonunda Yrd. Doç. Dr. Ebru Nergiz, katılımından dolayı İstanbul Gelişim Üniversitesi adına Diren’e teşekkürlerini iletip plaketini vererek programı sonlandırdı. Program sonunda ise konferansa katılan öğrencilere sertifikaları verildi.