Lojistik Yönetimi

İGÜ Tercih ve Tanıtım Günleri devam ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı için tercih ve tanıtım günleri 20 Ağustos 2021'e kadar devam edecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından aday öğrenciler ve aileleri için üniversite arayışı devam ediyor. Bu süreçte öğrenciler hedeflerinde bulunan üniversiteleri ziyaret etme imkânı yakalıyor.

Gelişim Tower’da gerçekleştirilen tercih ve tanıtım günlerine katılan adaylar üniversitenin akademisyenleri, idari kadrosu ve öğrencileri ile tanışarak eğitim, burs, kültür ve etkinlik alanları, amfi ve oditoryum sınıfları ve kampüs olanaklarını yerinde tanıma fırsatı bulmaktadır.

Yeni öğrencilerimizi 2021-2022 eğitim öğretim yılı için heyecan ve ilgiyle bekliyoruz.