Lojistik Yönetimi

Türkiye’nin taşımacılık sektörü MNG kargo açısından değerlendirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Lojistik ve Ticaret Kulübü tarafından MNG Kargo’dan işbirliği ile "Türkiye'de Taşımacılık" konulu bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, MNG Kargo'dan Sercan ANİK konu ile ilgili bilgi ve deneyimlerini aktarmak üzere konuk oldu.

Programda “Taşımacılık nedir ve nasıl yapılır? Taşımacılıkta zorluklar nelerdir? Taşımacılık sektörünün güçlü ve zayıf yönleri nelerdir?” Türkiye’de taşımacılık sektörünün durumu nedir?” gibi konular ele alındı.

Sercan Bey İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerine Türkiye’de taşımacılık alanı hakkında tecrübelerinden ve taşımacılığın işleyiş aşamalarından bahsetti. Halka açık gerçekleşen etkinliğin sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı. Etkinlik sonunda Lojistik ve Ticaret Kulübü Başkanı Fatih TİRYAKİ konuşmacımız Sercan ANİK'e plaketini verdi ve etkinlik sona erdi.