Lojistik Yönetimi

Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kadir Mersin 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Açılış Mesajı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Lojistik Yönetimi Bölümü olarak 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerimizin  küresel ölçekte bilimsel, teknolojik, ekonomik ve akademik gelişmeleri anlayabilecek, derinlemesine öğrenebilecek ortamı sağlamak ve edindikleri bilgi ve beceriler ile öğrencilerinin ulusal ve uluslararası platformlarda aranan nitelikli, girişimci, yenilikçi ve rekabetçi birer fert olmaları hedefimizden ödün vermeden ilerleyeceğiz.

Bu doğrultuda uluslararası eğitim işbirlikleri ve profesyonel eğitim kadromuzla öğrencilerimize  bu bilgi ve becerilerin yanı sıra öğrencilerin gelişimi hayatının vazgeçilmez bir unsuru olarak gören, yaparken yansıtan, yansıttıkları ile farkındalık yaratan, problem çözebilen, rekabetçi, girişimci, ekip çalışmalarında tam bir profesyonel, geleceğe aşkla ve umutla bağlı, liderlik ruhu ile hareket eden, yaptığı işin bilgisine ve felsefesine hakim, topluma ve çevresine son derece duyarlı, yaratıcı ve özgün düşünce yapısı ve mesleki yetkinleri ile başarıyı hayatının vazgeçilmez bir unsuru haline getirebilecek donanımları da kazanmaları sağlanmaktan bu dönem de  vazgeçmeyeceğimizi belirterek  2018-2019 Akademik yılı bahar döneminde tüm öğrencilere,  akademik ve idari personelimize  başarılar dilerim.