RADYO, TELEVİZYON VE SİNEMA

Altın Portakal Sinema Okulu’na Başvurular 13 Eylül’e Kadar Devam Ediyor

01.09.2021 Çar 03:54

Altın Portakal Film Festivali kapsamında ilk kez 2019 yılında düzenlenen Altın Portakal Sinema Okulu bu yıl 3 - 8 Ekim tarihleri arasında çevrimiçi gerçekleşecek.

8587487
Geleceğin sinemacılarına destek vermek amacıyla düzenlenen okul için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Gençler üretecek, Antalya gençlerle birlikte yükselecek” sloganıyla yola çıkılan Antalya Sinema Okulu için, “Bu yıl da Türkiye’deki üniversitelerde Radyo, Televizyon, Sinema, Medya, İletişim ve Görsel Sanatlar eğitimi alan 250 öğrenci seçilecek. Geleceğin sinemacılarına hayallerine ulaşmalarında destek olmayı ve ilham vermeyi amaçlayan Altın Portakal Sinema Okulu'nda sinema sektörünün önde gelen isimleri öğrencilerle tecrübelerini paylaşacak” sözlerini paylaştı. Altın Portakal Sinema Okulu’na katılamayan öğrenciler için festivalin sosyal medya hesaplarından söyleşi ve röportaj videoları paylaşılacak.

Altın Portakal Sinema Okulu’na Başvurular 13 Eylül Pazartesi gününe kadar devam ediyor. Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız