Radyo, Televizyon ve Sinema

Yönetmen-Senarist Abdurrahman Öner ve Yapımcı-Yönetmen Arzu Şenses Öner ile Sinema Söyleşisi

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Remziye Köse Özelçi’nin senaryo dersi kapsamında ünlü ve ödüllü yönetmen-senarist Abdurrahman Öner ile yapımcı-yönetmen Arzu Şenses Öner’in katılacağı çevrimiçi sinema söyleşisi gerçekleşecektir.

Abdurrahman Öner, Aydede isimli uzun metraj kurmaca filmin dışında ulusal ve uluslararası birçok büyük festivalde yarışan ve ödül kazanan Çirkin Ördek Yavrusu, Kocaman Eller, Kıvırcık Saçlı Bir Adam gibi belgesellerin ve Buhar, Daraban, Piamono, Styx'i Geçmek gibi kurmaca kısa filmlerin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenmiş; Arzu Şenses, yapımcı mesleğinin yanı sıra birçok büyük ulusal film festivalinde yarışan Çocuğum Olmadan Asla, Kırmızı Başlıklı Kız Ormana Girmek İsterse gibi belgesellerin ve Ayna, Küçük Ayı, Saplantı gibi kısa filmlerin yönetmenliğini üstlenmiştir.

Tüm Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinin katılabileceği, 25 Kasım 2020 tarihinde saat 12.00 – 13.20 arasında gerçekleşecek olan çevrimiçi söyleşinin linki: https://meet.google.com/tjy-ynjc-obx