Radyo, Televizyon ve Sinema

Belgesel Sinemada Kadın Olmak Paneli

Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi aracılığıyla Dr. Öğr. Üyesi Remziye Köse Özelçi, Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tuna, Nagihan Çakar Bikiç ve Ahmet Bikiç’in katılımıyla “Belgesel Sinemada Kadın Olmak” isimli panel gerçekleştirilerek sinema ve kadın ilişkisi gündeme getirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp 11 Aralık Salı günü saat 13.00’da panel gerçekleştirdi. “Belgesel Sinemada Kadın” isimli panele,Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tuna, Dr. Öğr. Üyesi Remziye Köse Özelçi, Nagihan Çakar Bikiç ve Ahmet Bikiç’in katıldı. Panelde, kadının toplumsal düzendeki yeri ve tarihsel süreçteki rol değişimleri, geçmişte ve günümüzde dövmenin tarihi, belgesel sinema ve kadın ilişkisi gibi pek çok konu tartışıldı.