REKLAMCILIK

‘Sahne Senin’ dediler, yeteneklerini yarıştırdılar

27.12.2021 Pzt 10:25

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu'nun jüride yer aldığı, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve üniversite öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamayı hedefleyen ‘Sahne Senin 2021’ yarışması kazananları belli oldu.

sahne senin görsel
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından, Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen ‘Sahne Senin 2021’ yarışması son buldu. Yarışmasının jürisinde İpek Sucu, Selim Öğüt, Emek Uçarman ve Yönetmen Ali Eşitmez yer aldı. Müzik, dans, stand up ve şiir okuma performanslarının sergilendiği yarışma keyifli anlara sahne oldu. Üniversite öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini hedefleyen yarışmanın kazananı ise vokal performansıyla Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Eylül Çalışkan oldu.

Lojistik Yönetimi 1’inci sınıf öğrencisi Berke Erder, vokal performansıyla 2’nciliğe, Ameliyat Hizmetleri Bölümü Tuğbanur Tomris ise 3’üncülüğe hak kazandı.

Sahne Senin 2021 yarışmasını izlemek için tıklayınız.

Haber kaynağına erişmek için tıklayınız.