Reklamcılık

“Rolüm Ağır” kitabı Prida’dan ödüllerle döndü

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden ve sağlık iletişimi alanında çok sayıda başarılı araştırmaya imza atmış olan Prof. Dr. Deniz Sezgin Emüler’in “Rolüm Ağır” isimli kitabı Prida’dan 3 ödül kazandı.

Medyada obeziteye ilişkin damgalama ve ayrımcılık konusunu ele alan kitap, 2022 yılında “My Role is Weighty” adıyla İngilizce dilinde de yayınlandı. 3 yıl önce yolculuğuna başlayan bu araştırma için bu süreçte Türkiye Obezite Araştırma Derneği (TOAD) öncülüğünde “Rolüm Ağır, Peki Senin Rolün Ne?” iletişim kampanyasıyla da birçok etkinlik gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz aylarda AVA Digital Awards’dan da birçok ödül kazanan Rolüm Ağır, Prida’dan da 3 ödülle döndü. Proje “Yaratıcı Basın Buluşması” ve “Medya İletişimi” kategorilerinin yanı sıra yarışmanın büyük ödülü olan PRİDA Altın Ödül’ün de sahibi oldu.