REKLAMCILIK

Bölüm Başkan Yardımcımız ve Mezun Öğrencimizden Makale Yayını

23.08.2021 Pzt 01:52

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezun öğrencimiz Melike Solhan’ın “Covid 19 Pandemi Sürecinde Dijital Pazarlama ve İletişim Sürecinde Kozmetik Markaların Yönelimi: Flormar Markası Örneği” adlı makalesi yayımlandı.

23.08.2021 haber görseli
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezun öğrencisi Melike Solhan’ın uluslararası hakemli bir dergi olan Yeni Medya Elektronik Dergisi’nde makalesi yayımlandı. “Covid 19 Pandemi Sürecinde Dijital Pazarlama ve İletişim Sürecinde Kozmetik Markaların Yönelimi: Flormar Markası Örneği” isimli makalede Sucu ve Solhan, Flormar markasının dijital pazarlama ve iletişim stratejileri yönündeki çalışmalarını içerik analizi kapsamında inceledi.

Makaleyi detaylı incelemek için tıklayınız.