Reklamcılık

Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’dan Makale Yayını

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun Kadim Akademi Sosyal Bilimler Dergisi’nde “Bankaların Lobicilik Faaliyetleri Ve Medyaya Yansımaları” isimli makalesi yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun “Kadim Akademi Sosyal Bilimler Dergisi”nde makalesi yayımlandı. Kadim Akademi Sosyal Bilimler Dergisi, “DRJI, Cosmos, Base, Google Akademik, ResearchBib, İSAM, Idealonline, ASOS  ve CiteFactor” dizinlerinde taranan bir dergidir.  “Reflectıons of Lobbying Activities of Banks and Media (Bankaların Lobicilik Faaliyetleri Ve Medyaya Yansımaları)” isimli makalesinde Sucu, bankalar lobisinin nasıl uygulandığı, hangi etmenlerin etkisinde kaldığı ve Türkiye’de bankalar lobisinin gelişmiş ülkelere göre nasıl bir durumda olduğu ele alarak bu durumun medyaya nasıl yansıdığını tartıştı.

Makaleyi detaylı incelemek için buradaki bağlantıya tıklayınız.