Reklamcılık

Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’dan uluslararası dergide makale yayını

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun “Transformation of the Observed Society to the Observing Society: The Case of The Truman Show Movie” isimli makalesi yayımlandı.

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun, “Aksaray İletişim Dergisi”nde makalesi yayımlandı. Aksaray İletişim Dergisi, iletişim bilimlerinin her alanında bilimsel niteliklere sahip çalışmaları yayımlayarak bilgi birikimine katkıda bulunmayı amaçlayan ulusal ve uluslararası hakemli bir dergidir.

Dergi Asos Index ve Dergipark'ta taranmaktadır. “Gözetlenen Toplumun Gözetleyen Topluma Dönüşmesi: “The Truman Show Filmi” Örneği (Transformation of the Observed Society to the Observing Society: The Case of The Truman Show Movie)” isimli makalesinde Sucu, simülasyon dünyasının getirdiği değişimleri ve bu değişimlerin gelecekte getirmesi beklenen karşı ütopya dünyasını “The Truman Show” filmi üzerinden tartışılmasını amaçladı.

Makaleyi detaylı incelemek için buradaki bağlantıya tıklayınız.