REKLAMCILIK

İstiklal Marşı'nın 100. Yılına Özel Kitap

19.01.2022 Çar 05:43

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden İstiklal Marşı’nın 100. yılına özel hazırlanan “Mehmet Akif Ersoy’un Sanat ve Düşünce Dünyasına Bakış” adlı kitap, İGÜ Yayınları’nda yayımlandı.

İstiklal Marşı'nın 100. Yılına Özel Kitap...
İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi’nin editörlüğünü yaptığı kitapta Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, şiir gelenekleri gibi çeşitli konular yer alıyor. Remzi Soytürk, Hacer Gülşen, Şerefnur Atik, Nezire Gamze Ilıcak, Kemal Çinko, Elife Ateş gibi akademisyenlerimizin çalışmalarına yer verilen kitap, aynı zamanda İGÜ Yayınları’nın 88. kitabı oldu.

Haber kaynağına erişmek için tıklayınız.