REKLAMCILIK

Lise Kış Akademisi Başlıyor!

03.01.2022 Pzt 09:23

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından 2018 yılında bu yana her yıl lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Lise Kış Akademisi” başlıyor!

Lise Kış Akademisi Başlıyor!
Lise Kış Akademisi 24 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Akademi, hem yüz yüze hem de online olarak gerçekleştirilecek. Lise öğrencilerinin başarılı olacakları alanları saptamalarına ve böylece kariyer planlarına katkıda bulunmaya yardımcı olacak programda çeşitli ders içerikleri bulunuyor.

Lise Kış akademisine üniversitenin ilgili web sitesi üzerinden ücretsiz bir biçimde katılabilen öğrencilerin ayrıca ders seçimlerine ilişkin bir sınırlandırma da bulunmuyor. İki hafta boyunca üniversite deneyimi yaşayacak olan lise öğrencilerinin devamlılık sağlamaları koşuluyla katılım belgesi de verilecek.

Akademide yer alan dersler ise şu şekilde sıralanıyor:
  • Diş Hekimliğinde Yapay Zekâ Uygulamaları
  • Sosyal Medyada Yaratıcı Video Kurgusu
  • Uçak Yangını Söndürme Teknikleri
  • Bulaşıcı Hastalıklar ve Aşılar
  • İnsansız Hava Araçları Teknolojisi ve Uzaktan Algılamanın Geleceği
  • Siber Güvenlik
  • Yaratıcı ve İkna Edici Yazarlık
  • Dijital Pazarlama
  • Kısa Film Tadında Sinemayı Anlamak
  • Food Safety & Hygiene
  • Being a Humanistic Leader-Manager
  • In the 21st Century Positive Peer Relations
  • Artificial Intelligence,
  • Chef's Table
  • Cyber Security
  • Dijital Fitness
  • Zihinsel Antrenman (Hafıza ve Dikkat: Hafıza ve Dikkati Güçlendirmenin Yolları)
Haber kaynağına erişmek için tıklayınız.