REKLAMCILIK

Mezuniyete Giden Eğitim Yolunda Rehberiniz Olacak "Öğrenci El Kitabı" Yayımlandı

06.08.2021 Cum 12:18

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, mezuniyete giden eğitim yolunda öğrencilerimize rehber olacak Öğrenci El Kitabı'nı yayımladı.

İGÜ İİSBF Öğrenci El Kitabı'mız, içerisinde sırasıyla yer alan "Eğitim Sistemi ve Fırsatlar", "Akademik Danışmanlık ve Bilgi Sistemleri", "Öğrenci Destek Ofisleri", "İletişim Kanallarımız", "Kişisel Gelişim ve Sosyal Etkinlikler", "Sağlık", "Kütüphane, Laboratuvarlar ve Stüdyolar", "Etik ve Disiplin Kuralları", "Mezun Ağı" ve "Ulaşım" başlıklı bölümler ile öğrencilerimize rehberlik ediyor.

İGÜ İİSBF Öğrenci El Kitabı'na erişmek için tıklayınız.