Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

SESAME Çalıştayı Duyurusu

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) tarafından sağlanan destek ile SESAME'de (Ortadoğu Sinkrotron Işığı Deneysel Bilim ve Uygulamaları Uluslararası Merkezi) Türk araştırmacıların sahip olduğu imkanları tanıtmak, mevcut ve potansiyel kullanıcı grubunu bir araya getirmek üzere 9 Aralık 2021 tarihinde TENMAK-Sarayköy yerleşkesinde hibrit bir çalıştay düzenlenecektir.

Çalıştay ile ilgili detaylı bilgiler ve başvuru formu ekte​​ yer almaktadır. Son başvuru tarihi ve son sunum gönderi tarihi 22 Kasım 2021 olup, desteklerin bildirim tarihi 26 Kasım 2021'dir.

Bu kapsamda, çalıştaydan azami faydanın sağlanabilmesi hususunda ilgili üniversitelerin başta Temel Bilimler, Mühendislik ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri olmak üzere ilgilenenlere duyurulmaktadır.
EK: Çalıştay ile ilgili detaylı bilgiler (3 sayfa) için tıklayınız.