Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

SESAME (Ortadoğu Sinkrotron Işığı Deneysel Bilim ve Uygulamaları Uluslararası Merkezi) Çalıştayı

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu'nun (TENMAK) destekleri ile SESAME (Ortadoğu Sinkrotron Işığı Deneysel Bilim ve Uygulamaları Uluslararası Merkezi)’de Türkiye'deki araştırmacıların sahip oldukları imkanları tanıtmak, mevcut ve potansiyel kullanıcı grublarını bir araya getirerek için 9 Aralık 2021 tarihinde TENMAK-Sarayköy yerleşkesinde hibrit bir çalıştay düzenleneceği daha önce YÖK tarafından duyurulmuştu.

Son yapılan duyuruda ise söz konusu çalıştay 16 Aralık 2021 tarihine ertelendiği belirtilmiştir. Son başvuru tarihi ve son sunum gönderi tarihi 29 Kasım 2021, desteklerin bildirim tarihi ise 06 Aralık 2021  olarak belirlenmiştir.

Yapılan bu duyuru ile üniversitelerin başta Temel Bilimler, Mühendislik ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri olmak üzere ilgili alanların çalıştaya katkı sağlaması beklenmektedir.  Çalıştay ile ilgili detaylı bilgiler ve başvuru formu için tıklayınız.