Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Dünya Ticaret Örgütü Model 2022 Programı

Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) vasıtasıyla St. Gallen Üniversitesi tarafından 6-13 Nisan 2022 tarihlerinde İsviçre’nin St. Gallen ve Cenevre şehirlerinde “DTÖ ve Sürdürülebilir Gıda Sistemleri” konulu 25.“WTO Model” programı gerçekleştirilecektir.

Programa lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde öğrenim gören öğrencilerin katılımları beklenmekte ve bireysel katılımdan ziyade ülkeleri temsil edecek nitelikte ekiplerin katılımaları beklenmektedir.

Katılım için ilk başvurular 1 Aralık 2021-5 Ocak 2022  tarihlerde, ikinci başvuru dönemi ise 7-20 Ocak 2022 tarihlerde gerçekleştirilecektir. Başvuran adayların temel seviyede DTÖ ve uluslararası ticaret bilgisine sahip olmaları gerekmektedir. Programa katılım ücretli olup kişi başı 420 İsviçre Frangı (CHF) ücret ödenmesi gerekmektedir. Ödenecek bu ücret konaklama, ulaşım ve yemek masraflarını kapsamamaktadır. Adayların etkinliğe katılımının kabulünden  sonra ücret tahsili yapılacaktır.

Programla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.