Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

ERASMUS PROJE EKİBİ GÖNÜLLÜLERİNİ ARIYOR

Erasmus Ofisi, 7 hafta sürecek olan ''Proje Yazma ve Geliştirme Atölyesi'' için gönüllülerini arıyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ''Proje Yazma & Geliştirme Atölyesi'' çok yakında başlıyor. Haftada 1 gün, 2 saat olarak gerçekleştirilecek ve 7 hafta sürecek atölyede; literatür taramasından sorun ağacı oluşturmaya, proje yazım tekniklerinden proje uygulama safhasına kadar tüm proje süreçleri özenle ele alınacak.

''Tebdil-i Mekânda “Proje” Vardır'' diyerek çıktığımız bu yolda, atölyemiz o hafta için belirlenecek konuya özel, ilham verici bir mekânda gerçekleştirilecek. 7 hafta sürecek serüvenin tamamlanması sonrasında öğrencilerimiz, Erasmus Ofisi gönüllü proje takım arkadaşı olarak, yazılacak projelerde üstlenecekleri rollere göre aktif şekilde yer alma imkânı bulacak. Üstelik tüm faaliyetlere katılan öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazanacak.

Erasmus Ofisi'nin, ilgili haberinin tamamını okumak ve bilgi için buraya tıklayınız.