İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi








 İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Times Higher Education Asia 2019'da ‘Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi’ alanında dünyanın en iyileri arasında


Asya’nın en iyi üniversitelerinin belirlendiği ve yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen Times Higher Education Asia (THE ASIA) 2019 sonuçlandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), ‘Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi’ ile dünyada 7 üniversitenin finale kaldığı değerlendirmede Türkiye’den tek üniversite olarak yer aldı.


THE ASIA üniversiteler zirvesi en başarılı Asya Üniversitelerini bir araya getirdi. Ödül verilen kategorilerde yüzlerce başvuru arasından finale kalan en iyi üniversiteler kurulan stantlarla, özel oturumlardaki sunumlarla politikalarını, stratejilerini ve faaliyetlerini anlattı.

Ödül törenine İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç ve Akreditasyondan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölüm başkanı Prof. Dr. Nail Öztaş katıldı. Ödül töreninde İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin sunumunu Prof. Dr. Nail Öztaş yaptı.