SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

YÖK, Üniversitelerdeki Kovid-19 Tedbirlerini ve Eğitim Süreçlerinin Çerçevesini Belirledi

08.09.2021 Çar 09:02

İGÜ YÖK
Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında üniversitelerde uygulanacak önlemlere ilişkin YÖK ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ortaklığıyla "Küresel Salgın Bağlamında Yükseköğretim Kurumlarında Sağlıklı ve Temiz Ortamların Geliştirilmesi Kılavuzu" adıyla hazırlanan rehber, yüz yüze eğitime geçilmesi kararından sonra güncellenerek "Küresel Salgında Eğitim ve Öğretim Süreçlerine Yönelik Uygulamalar Rehberi’’ ile "Kampüs Ortamına Yönelik Uygulamalar Rehberi" olmak üzere iki ayrı rehber halinden güncellendi. Üniversitelerdeki yüz yüze eğitim-öğretim süreci ve kampüslerde alınması gereken tedbirlere dair bilgilerin yer aldığı bu rehberler üniversitelerle paylaşıldı.

Eğitim Öğretim Süreçlerine Yönelik Uygulamalar Rehberi-2021 için tıklayınız
Kampüs Ortamlarına Yönelik Uygulamalar Rehberi-2021 için tıklayınız