SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

29.05.2018 Sal 11:07
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2017-2018 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabul etmeye başlamıştır. Yerel ve uluslararası düzeyde idari ve siyasi çalışan ve yönetici adayları yetiştiren Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü üniversitemizin uluslararasılaşma stratejisi çerçevesinde zengin müfredatı ve profesyonel akademik kadrosuyla eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.

Türkiye ve dünyadan karşılaştırmalı örneklerle, kuramsal güncel bilginin harmanlandığı Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü devletin siyasal, sosyal ve ekonomik olmak üzere çeşitli kademelerinde görev alacak nitelikli bireyler yetiştirmektedir.