İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Sosyoloji








 Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Kamil Kaya Mezuniyet Töreninde İGÜ UBF Dekanı Olarak Konuşma Yaptı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi mezuniyet töreni 24 Eylül 2021'de gerçekleşti.


İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kamil Kaya aynı zamanda üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı olarak görev yapmaktadır.

24 Eylül 2021'de gerçekleşen Uygulamalı Bilimler Fakültesi mezuniyet töreninde Dekan olarak açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Kamil Kaya, insan hayatında derin izler bırakan anlardan birinin üniversite hayatı olduğunu, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin her alanda gelişim ilkesini benimseyen, daima büyük düşünmeyi ve bilimsel bilgiyi hedef olarak gösteren, sadece meslek sahibi olmayı değil aynı zamanda eğitim sürecinin kazandırdığı insani değerlere sahip çıkmayı öğreten bir üniversite olduğunu belirtmiştir. 

Konuşmasında İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin Dünya üniversiteleri sıralama kuruluşu Time Higher Education etki sıralamasında Türkiye'nin  en kaliteli eğitim veren 1. üniversitesi, dünyanın ise  24. üniversitesi olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Kamil Kaya, öğrencilerimizin toplam 63 programın AQAS, AHPGS, PEARSON, ABET gibi kuruluşlarca akredite edilen, uluslararası akademisyen ve makale başına atıf kategorisi gibi daha pek çok alanda başarıya imza atmış bir üniversiteden mezun olduklarını ifade ederek sıradan bir üniversiteden mezun olmadıklarına dikkat çekmiş, öğrencilerimizi ve ailelerini kutlamıştır. 

Hocamız konuşmasını, öğrencilerimizin en mutlu günü olan mezuniyet töreninde iyi dileklerde bulunarak sonlandırmıştır. 

Mezuniyet törenine ve konuşmanın tamamına ulaşmak için tıklayınız.