Turizm Rehberliği

İGÜ Bilimsel Salı Toplantıları

Her Ayın İkinci Salı Günü Yaptığımız "Salı Toplantıları" nın Yedincisi Gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yadımcısı Prof. Dr. Nail ÖZTAŞ ve İktisat Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur ÖZDEMİR koordinatörlüğünde her ayın ikinci Salı günleri düzenlenen Gelişim Akademideki hocalar toplandı.  Bu ay gerçekleşen toplantı da Turizm ve Rehberlik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Salim İbiş , "Çin Turizm Pazarı ve Çinli Turistlerin Seyahat Motivasyonları" adlı makalesini sunmuştur. Dünyada Çin turizminin payı, yıllara göre nasıl değiştiği, Çinli turistlerin Türkiye'yi tercih etmesindeki faktörleri, Türkiye'de en çok hangi illerde seyahat ettiği ve bu illeri tercih etmesindeki etmenleri tartışmıştır.