Turizm Rehberliği

Türkiye Turizm Zirvesi 7-9 Ekim 2021 Tarihlerinde Antalya’da Gerçekleşecek

4. Dünya, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongresi kapsamında 7-9 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Turizm Zirvesi, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) iş birliğinde, kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, STK’lar, turizm işletmeleri ve üniversitelerin katılımıyla Antalya Expo Center’da gerçekleşecektir.

Türkiye Turizm Zirvesi, kamu kurumlarından, sektörden ve akademiden önemli temsilciler ile uzmanların bir araya gelerek, turizm sektöründeki yenilikler, engeller ve güncel gelişmeler doğrultusunda fikir alışverişinin yapılmasını ve farklı bakış açılarının masaya yatırılmasını sağlayacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.