Türk Dili ve Edebiyatı

“21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” Başlıklı Kısa Öykü Yarışmasının Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor

Son başvuru tarihi 30 Eylül 2021 olarak belirlenen “21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” başlıklı kısa öykü yarışmasına başvurular kabul edilmeye devam ediyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından organizasyonu üstlenilen “21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” başlıklı kısa öykü yarışmasının son başvuru tarihi  (30 Eylül 2021) yaklaşıyor. Yarışmaya okul kimlikleri ile başvuru yapan ortaöğretim kurumlarının 12’nci sınıf öğrencileri katılabiliyor.

Yarışmanın sonuçları 30 Kasım 2021’de ilan edilecek ve ödül töreni 11 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Yarışma neticesinde birinciye 3000 TL ve başarı belgesi, ikinciye 2000 TL ve başarı belgesi, üçüncüye 1000 TL ve başarı belgesi verilecek; ilk 10’a giren diğer adaylar ise kitap ödülü almaya hak kazanacak.

Yarışmaya BAŞVURU yapmak için lütfen tıklayınız.

Yarışma hakkında detaylı bilgi edinmek için lütfen tıklayınız.