Türk Dili ve Edebiyatı

“21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” Kısa Öykü Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından organizasyonu üstlenilen “21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” başlıklı kısa öykü yarışmasının sonuçları açıklandı.

2021 yılının Yunus Emre ve Türkçe Yılı olarak ilan edilmesi vesilesiyle düzenlenen “21. Yüzyılda Yunusça Yaşamak” başlıklı kısa öykü yarışmasının kazananları belli oldu.

Sıralama Ad Soyad Kurum Adı
1. Özgenur Güner Şehit Aydın Berber Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
2. Ömer Uzun Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi
3. Elif Kübra Bıçakçı Kastamonu Göl Anadolu Lisesi

Yarışma neticesinde birinci 3000 TL ve başarı belgesi, ikinci 2000 TL ve başarı belgesi, üçüncü 1000 TL ve başarı belgesi almaya hak kazandı. Başta yarışmamızın galibi Özgenur Güner olmak üzere yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencileri üniversitemiz adına tebrik eder, yazarlık serüvenlerinde başarılarının devamını dileriz.

Ödül töreni hakkında detaylar web sitemiz üzerinden ilerleyen günlerde ilan edilecektir.