Türk Dili ve Edebiyatı

“Bir Kitap Bin Hayal” Bağış Etkinliği Başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Dil, Düşünce ve Edebiyat kulübü tarafından organize edilen “Bir Kitap Bin Hayal” adlı kitap bağış etkinliği başladı. Bağış standı 25 Nisan – 23 Mayıs tarihleri arasında Kule Blok fuaye alanında kurulu olacak.

İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü çatısı altında faaliyet gösteren Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü yeni bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı. “Bir Kitap Bin Hayal” sloganıyla yola çıkan kulüp 25 Nisan – 23 Mayıs tarihleri arasında Kule Blok fuaye alanında kurulu olan bağış standında kitap bağışlarını kabul edecek. Etkinlik sonunda toplanan kitaplar ihtiyaç sahibi bir okula bağışlanacak.

Bu vesileyle sizleri de bu duyarlı bağış etkinliğine katılmaya davet ediyor; fuaye alanındaki bağış standımıza bekliyoruz.