İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Türk Dili ve Edebiyatı








 “Sinemada ve Edebiyatta Öğretmen Simalar” Etkinliği Gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü; Öğretmenler Günü vesilesiyle “Sinemada ve Edebiyatta Öğretmen Simalar” başlıklı bir çevrim içi etkinlik gerçekleştirdi.


Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen “Sinemada ve Edebiyatta Öğretmen Simalar” adlı etkinlik, 29.11.2021 Pazartesi günü 20:00 - 22:00 saatleri arasında Google Meet platformu üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenleri, öğrencileri; Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü üyeleri ve üniversitenin diğer bölümlerinden ilgililer katılım gösterdi. Etkinliğin özel konuğu İGÜ Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Remziye Köse Özelçi oldu. Özelçi, sinemada öğretmen temsili konusunda bir konuşma gerçekleştirdi. Etkinliğin devam eden kısmında Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenleri ile Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü üye öğrencileri konu hakkında konuşmalar gerçekleştirdi ve şiirler okundu. Öğretmenler Günü’nün kutlanmasının ardından etkinlik sona erdi.

Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü’nün YouTube sayfası üzerinden “Sinemada ve Edebiyatta Öğretmen Simalar” etkinliğini ve gerçekleştirilen diğer etkinlikleri izleyebilirsiniz.

Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü YouTube sayfasına ulaşmak için lütfen tıklayınız.