Türk Dili ve Edebiyatı

Amin Maalouf Edebiyat Salonu’nda Okurlarıyla Buluşacak.

Institut Français Türkiye'nin düzenlediği “Edebiyat Salonu” çevrim içi etkinliğine bu ay ünlü yazar Amin Maalouf konuk olacak.

Eserleri yaklaşık 50 dile çevrilen, dünyanın önde gelen romancılarından Lübnan asıllı Fransız yazar Amin Maalouf, Institut Français Türkiye'nin düzenlediği “Edebiyat Salonu” etkinliğinde okurlarıyla buluşacak. Etkinlik 28 Nisan 2021 saat 19:00’da Zoom platformu üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek. Yiğit Bener’in sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Amin Maalouf’a eserlerini Türkçeye kazandıran çevirmen-yazar Ali Berktay eşlik edecek. Ünlü yazar etkinlikte son eserleri olan Empedokles’in Dostları ve Uygarlıkların Batışı’ndan söz edecek. Türkçe simültane çeviri ile gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılmak için Institut Français Türkiye web sitesi üzerinden kayıt olmak gerekiyor.

Etkinliğe kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.