İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Türk Dili ve Edebiyatı








 İGÜ 2021-2022 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi


İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, 2021-2022 Öğretim Yılı mezunlarını uğurladı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün çiçeği burnunda mezunları 15 Haziran Çarşamba akşamı bir mezuniyet yemeği organize etti. Boğaza nazır Yıldız Hisarı Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeğe İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden bu yıl mezun olan öğrenciler ile bölüm akademisyenleri katılım gösterdi. Mezuniyet yemeğinin yenmesinin ardından bölüm öğrencilerinin hazırladığı, bölüm öğretim üyelerinin konuşmalarına ve öğrencilerin kıymetli anılarına yer verilen duygu yüklü slayt gösterisi seyredildi. Mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekildi.
 
21 Haziran Salı günü ise Küçükçekmece – Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde üniversitemizin lisans ve yüksek lisans bölümlerinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. İstiklâl Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören Rektörümüzün ve Mütevelli Heyeti Başkanımızın konuşmaları ile devam etti. Dereceye giren öğrencilerin takdiminin ardından fakülteler sırayla sahneye davet edildi. Mezuniyet yemininin edilmesinin ardından ise coşkulu bir kep atma töreni gerçekleştirildi.
 
Biz de bu vesileyle İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı ailesi olarak 2021-2022 yılı mezunlarımıza başarılar diliyor, hayat boyu bir aile olarak kalacağımızı hatırlatmak istiyoruz.
 
Yolunuz açık olsun…