Türk Dili ve Edebiyatı

İGÜ TDE Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü Yazarlık Platformu Serisinin İlk Etkinliğini Gerçekleştirdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrenci kulübü Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübü Hürriyet Gösteri Dergisi Yazı İşleri Müdürü Hami Çağdaş ile çevrimiçi etkinlik gerçekleştirdi.

Dil, Düşünce ve Edebiyat Kulübünün düzenlediği etkinliğe Hürriyet Gösteri Dergisi Yazı İşleri Müdürü Hami Çağdaş konuk oldu. 11.01.2021 Pazartesi saat 19.30’da başlayan etkinliğe  başta Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri olmak üzere yoğun katılım sağlandı. Soru-cevap şeklinde ilerleyen etkinlikte Hami Çağdaş öğrencilerin dergicilik sektörü hakkındaki birçok sorusunu yanıtladı. Kişisel tecrübelerini öğrencilere aktaran deneyimli isim, Türk Dili ve Edebiyatı mezunlarının yönelebildiği editörlük mesleği hakkında ufuk açıcı bilgiler verdi.