TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI

İGÜ Tercih ve Tanıtım Günleri Devam Ediyor

09.08.2021 Pzt 07:47

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Tercih ve Tanıtım Günleri Gelişim Tower’da hız kesmeden devam ediyor.

Tercih ve Tanıtım Günleri - Haber Görseli
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) 28 Temmuz tarihinde açıklanmasıyla birlikte hiç vakit kaybetmeden başlayan “İGÜ Tercih ve Tanıtım Günleri” Gelişim Tower’da hız kesmeden devam ediyor.

Daha önce 5-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklanan üniversite tercihleri, ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle 20 Ağustos tarihine kadar uzatıldı. Bu kapsamda İGÜ Tercih ve Tanıtım Günleri de 20 Ağustos tarihine kadar tüm hızıyla devam edecek.

Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında “Gelişimli” olmak isteyen tüm öğrenciler Gelişim Tower’da üniversitenin tüm bölümlerinin katılımyla gerçekleşen tercih ve tanıtım etkinliklerine katılabilir, bölüm akademisyenleriyle bizzat konuşarak hayalini kurdukları bölüm hakkında detaylı bilgi edinebilir, uzman danışmanlarımızdan ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti alabilir ve üniversitemizi rahatlıkla gezebilir.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak 28 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında seni de Gelişim Tower’a bekliyoruz.