Türk Dili ve Edebiyatı

İGÜ Yayınları’ndan 88’inci Kitap: Mehmet Âkif Ersoy’un Sanat ve Düşünce Dünyasına Bakış

İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenleri tarafından hazırlanan Mehmet Âkif Ersoy’un Sanat ve Düşünce Dünyasına Bakış adlı kitap İGÜ Yayınları tarafından çıkarılan 88’inci kitap oldu.

İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi editörlüğünde 2021 yılının “Mehmet Âkif ve İstiklal Marşı Yılı” olarak ilan edilmesi münasebetiyle hazırlanan Mehmet Âkif Ersoy’un Sanat ve Düşünce Dünyasına Bakış kitabı tamamlandı. Kitabın tanıtımı 20-27 Aralık Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Haftası kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademik personelinin ve öğrencilerinin katılımıyla 27 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Yakında raflarda yerini alacak olan kitap Pandora Kitabevi’nde satışa sunulacak.