Türk Dili ve Edebiyatı

İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi ile İşbirliği

IGU Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi ile dış paydaş anlaşması imzaladı.

IGU Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin Ekşi, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şerefnur Atik ve İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi Müdüresi Hülya Özyürek'in hazır bulunduğu imza töreninde üniversitelerin ortaöğretim kurumları ile işbirliğinin önemine işaret edildi.

Bu bağlamda IGU Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü; BİLSEM'in öğretmen, öğrenci ve velilerine yönelik eğitim ve pedagojik faaliyetler düzenleyecek ve karşılıklı olarak eğitim programları ve eğitim sürecinde yenilikler konusundaki deneyimler paylaşılacak. Ayrıca yıldönümleri ve önemli günlerin kutlama/anma etkinliklerine katılınması konusunda da mutabık kalındı.

Toplantıda 2020-2021 öğretim yılı güz döneminde düzenlenecek etkinlikler de karara bağlandı.