Türk Dili ve Edebiyatı

"Milli Mücadele'de Bir Şair: Mehmet Akif" Etkinliği Gerçekleştirildi.

20-27 Kasım Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası münasebetiyle IGU Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirdi.

IGU Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Arş. Gör. Remzi Soytürk’ün konuşmacı olduğu "Milli Mücadele’de Bir Şair: Mehmet Akif Etkinliği" 28 Aralık 2020 Pazartesi akşamı saat 20:00-21:00 saatleri arasında Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe başta Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri olmak üzere üniversitenin diğer bölümlerinden öğretim üyeleri ve üniversite dışından ilgililer katılım gösterdi. Mehmet Akif’in Asım başlıklı şiirinden bölümler okunmasıyla açılan program Arş. Gör. Remzi Soytürk’ün konuşmasıyla devam edip tamamlandı.