ULUSLARARASI LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK (İNGİLİZCE)

Dünyanın en iyileri arasına Türkiye’den tek aday

28.05.2019 Sal 02:54

Asya’nın en iyi üniversitelerinin belirlendiği ve yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen Times Higher Education Asia (THE ASIA) 2019 sonuçlandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), ‘Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi’ ile dünyada 7 üniversitenin finale kaldığı değerlendirmede Türkiye’den tek üniversite olarak yer aldı.

The Asia İGÜ
THE ASIA üniversiteler zirvesi en başarılı Asya Üniversitelerini bir araya getirdi. Ödül verilen kategorilerde yüzlerce başvuru arasından finale kalan en iyi üniversiteler kurulan stantlarla, özel oturumlardaki sunumlarla politikalarını, stratejilerini ve faaliyetlerini anlattı. Ödül törenine İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç ve Akreditasyondan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş katıldı.