İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - iisbf@gelisim.edu.tr

Uluslararası Ticaret ve Finansman








 Dr. Öğr. Üyesi Yahya Can Dura'nın Yer Aldığı Proje Çalışması


İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yahya Can Dura'nın Kısa Dönem Uzman olarak yer aldığı projede “Türkiye’de Göç ve Mülteci Krizleri Bağlamında Belediye Finansmanı” başlıklı kitap çalışması proje çıktısı olarak yayımlanmıştır.


Dr. Öğr. Üyesi Yahya Can Dura, İsveç Uluslararası İşbirliği Ajansı (SİDA) ve İsveç Yerel ve Bölgesel Yönetimler Birliği (SALAR) bağlı kuruluşu SKL-International aracılığı ile ülkemizde uygulanan ve Türkiye Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği gibi kuruluşların da proje paydaşı olarak yer aldığı Yerel Yönetişimde Rezilyans Projesi (RESLOG) kapsamında Kısa Dönem Uzman olarak yer almış olup, bu kapsamda “Türkiye’de Göç ve Mülteci Krizleri Bağlamında Belediye Finansmanı” başlıklı kitap çalışması proje çıktısı olarak yayımlanmıştır.

8 Aralık 2020 tarihi Uluslararası Göçmenler Günü'nde, saat 10.00-12.30’da adı geçen kitabın da tanıtılacağı ve hocamızın panelist olarak yer alacağı online bir lansman etkinliği düzenlenecektir.