Uluslararası Ticaret ve Finansman

Her Kadın Emekçidir

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Gül Yılmaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

"Bugünü kutlamamıza çok acı bir şekilde vesile olan, çalışma koşullarının iyileştirilmesi uğruna mücadele verirken canlarını kaybeden 129 dokuma işçisi kadın emekçiyi rahmetle anıyoruz. "

"KADIN OLMAK VAROLUŞSAL OLARAK ÜRETKENLİKTİR"

Kadın olmanın varoluşsal olarak üretkenlik olduğunu belirten Yılmaz açıklamasına şöyle devam etti: "Annelik, çocuk yetiştirmek toplumlar için en kıymetli üretim. Tarih boyunca kadın sadece annelikle değil, tarlada, eğitimde, sağlıkta, finansta, mecliste kısacası her alanda üretti ve üretmeye devam ediyor. Dilerim tüm kadınlar öncelikle insan olmak üzerine kendi değerlerine sahip çıkarlar ve üretime yaptıkları katkıyı her dönem daha da artırırlar. Düşünen, sorgulayan, yaratan, değiştiren, geliştiren, üreten kadınların değerlerinin her daim yüreklerde hissedilmesi dileklerimle tüm kadınların bu özel gününü kutlarım"