Uluslararası Ticaret ve Finansman

Journal of Sustainable Economics and Management Studies (ECOMAN) Dergisi Yayın Hayatına Başladı!

Üniversitemiz bünyesinde, bölüm hocalarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Onur ÖZDEMİR'in de yardımcı editörü olan ECOMAN dergisi yayın hayatına başlamıştır. Yayın dili İngilizce olan dergide seçkin makaleler yayınlanması hedeflenmektedir. Derginin ilk sayısı 31.12.2020 tarihinde yayınlanacaktır. Bilgi üretimine ve değer yaratılmasına katkıda bulunmak; akademik yayıncılıkta nitelikli bir referans kaynağı olmak; ekolojik, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirliğe öncelik vermek derginin öncelikli hedefleridir.