Uluslararası Ticaret ve Finansman

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Doç.Dr.Çiğdem BOZ'dan Akademik Yıl Açılış Konuşması

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan Uluslararası Ticaret ve Finansman (Türkçe ve İngilizce) bölümleri olarak 2018-2019 Eğitim yılı Bahar dönemine yepyeni bir kadro ile girmenin heyecanını yaşıyoruz. Aramıza yeni katılan öğretim üyelerimizin bizlere vereceği destekle Bahar döneminde daha dinamik ve  uygulamaya dönük bir eğitim sunmayı, böylelikle öğrencilerimizi iş dünyasına daha iyi hazırlayabileceğimizi düşünüyoruz. Bu kapsamda  üretim tesisleri, şirketlerin dış ticaret birimleri ve bankaların dış ticaret finansman birimleri gibi yerlere yapılacak teknik geziler yanında bu alanda yetkin isimleri okulumuza davet ederek öğrencilerimizle buluşturmayı planlıyoruz.

Tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize güzel bir dönem diliyorum. Öğrencilerimizi güzel yerlerde görmenin umuduyla yeni bir döneme başlıyoruz.