Uluslararası Ticaret ve Finansman

ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN (TR-ING) ONLİNE TANITIM GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman (TR-ING) Bölümü online tanıtım günleri 2 Temmuz 2020 saat 16.00'da gerçekleştirildi.

Bu sene online olarak gerçekleştirilen tanıtım günlerinde 2 Temmuz Perşembe günü Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü'nün öğretim üyeleri, İGÜ İnstagram hesabına konuk oldu.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Gül YILMAZ ve Doç.Dr. Kemal ERKİŞİ Uluslararası Ticaret ve Finansman (TR-ING)  Bölümünün tanıtımını gerçekleştirdiler.

Saat 16.00'da başlayan online tanıtım oturumunda Uluslararası Ticaret Bölümü hakkında sık sorulan sorular, canlı yayında gelen istekler, öğrencilerin ve velilerin merak ettikleri yanıtlandı. Bölüm hakkında gerçekleştirilen oturumu izlemek için İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin Youtube kanalını takip edebilir , videoyu buradan izleyebilirsiniz